TUSSENSCHOOLSE OPVANG

 

De tussenschoolse opvang tijdens de middagpauze van onze school wordt verzorgd door NulVier DAS. De tussenschoolse opvang vindt plaats binnen de school, de kinderen zijn gedurende de gehele middagpauze onder toezicht.

Naast tijd om rustig een boterham te eten en iets te drinken, kunnen de kinderen deelnemen aan de aangeboden activiteiten of ze kunnen vrij spelen. De kinderen nemen zelf een broodmaaltijd en eventueel fruit mee. Snoepgoed, chips etc. zijn niet toegestaan.

De TSO coördinatoren vanuit NulVier DAS zijn Ria van Bussel (algemeen), Suzana Adbegovic. Zij worden ondersteund door een vast team van ouders/vrijwilligers.

Als u gebruik wil maken van de TSO kunt u strippenkaarten kopen per 3 of per 15 stuks. Eén strip kost € 2,50 en is goed voor 1x overblijven. De strippenkaarten zijn vlak vóór of vlak na elke middagpauze op school te koop bij de TSO-coördinator, of via onderstaand mailadres.

Als uw kind regelmatig overblijft is het handig om een abonnement af te sluiten. U hoeft dan geen strippen te kopen en u krijgt een korting van 10% bij een jaarabonnement, 5% bij een halfjaarabonnement.


Wilt u meer informatie over de TSO of heeft u vragen, lees de toegevoegde info of stuur een mailtje naar tso.hetlover@prodas.nl of bel Ria van Bussel: 06-20434620.

Nieuwsbrief het Lover

Nieuwsbrief

Samen maken we Dalton levendig. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

E-mail: